cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Mobile 99 question

hoyoyo80
New-in-Town ✪

Mobile 99 question

Hi, ada 3 soalan

 

1. Boleh guna simcard dengan broadband modem tak(yg guna simcard). Kalau boleh, macam mana kiraan data dia. Adakah sharing serumah pun limited?

2.saya slalu share data dari phone guna usb tethering(bukan hotspot) . Adakah ada limit data juga?

3.Brapa speed plan ini. 

 

Terima Kasih😁

 

1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: Mobile 99 question

Hai @hoyoyo80 ,

 

Saya bagi jawapan ya,

 

1. tak boleh tu, sebab ni khas untuk phone je.

2. USB tethering kami tak support secara rasmi. Hotspot ada 10GB setiap bulan setakat ni (free!)

3. Speed dia depend atas tempat, kalau cantik dan phone pun support maybe dalam 20Mbps, maybe lebih.

 

Plan ni boleh dapat dengan harga RM59 tau sekarang.