cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

My internet is very slow

Highlighted
Contributing Citizen ✪

My internet is very slow

Asal data makin lama makin lembab and selalu takde internet , area shah alam patutnya internet okey . Sebelum ni baru2 pakai webe internet laju , sekarang lembab AF and selalu buat hal . Even dah restart phone , clear apps , bar line full , tapi asal selalu bermasalah eh ? Webe makin lama akan jadi makin slow ke ? Cause sekarang ni pakai webe makin stress kadang2 terus tak boleh connect data . Hope boleh tolong

1 REPLY 1
Highlighted
Distinguished Citizen ✪

Re: My internet is very slow

mungkin kawasan tu dah ramai org pakai kot, sebab tu slow. 

 

Apepun cuba tanya dorg kat livechat baru puas hati.

 

#WakandahForeva

#WakandaForeva