cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Harman84
Contributing Citizen ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

selamat petang nak tanya sya ada ambil pak jasa permohonan dah lulus dan dah aktiv masalanya sya belum dapat lg sim kad unifi tersebut mcm mna ya

Fara7704
New-in-Town ✪✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Saya dah tunggu seminggu. Now nak tukar provider tapi kena settlekan dgn sini dulu. Request for service cancellation tapi asyik looping balik ke live chat. Pastu request lagi and masuk balik live chat. Wth..?

intel2258
New-in-Town ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Helooo

Moses90miaw
Contributing Citizen ✪✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

masalahnya queue tak bergerak? LTE ade tpi tidak boleh melayari internet, unifi mobile upgrade benda apa ni? Sebelum unifi mobile upgrade ok smooth je internet, dah upgrade dah terpaksa pakai line 3G untuk melayari internet pasal line LTE langsung tidak boleh pakai? Quota hotspot pun hilang entah ke mana, upgrade apa benda unifi ni?

Dawscpj
Contributing Citizen ✪✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

upgrade sampai mobile prepaid tak boleb guna langsung !

Yushazarani
New-in-Town ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Very difficult to request unifi to re-submit my request to port out from my current telco for me to switch in to unifi mobile.

Unifi live chat doesn't help me at all.

Yushazarani
New-in-Town ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

I'm facing the same.

Just nak minta unifi utk resubmit request to port out pun susah..

Unifi Live chat amat tidak membantu.

Hazlini
New-in-Town ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Hai

Hazlini
New-in-Town ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Hai panggilan keluar x boleh
Yusrocker
Contributing Citizen ✪

Re: New Livechat Mobile Operating Hours 8AM to 10PM!

Woi aku dah penat call buat itu ini,aduan pon dah buat,ape lagi nak,langsung xboleh call xboleh chat,adoiii,