cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PERSONAL HOT SPOT

nawawihalias
New-in-Town ✪

PERSONAL HOT SPOT

Saya baru start pakai line Unifd Mobile Plane pakej RM59 unlimited call dan internet. Salesman bagitahu disini line 4G  dan boleh buat Hotsport internet kepada anakbila di luar rumah.

 

Setelah mula pakai, dapati line 3G sahaja support  dan lebih malang bila line 3G tak boleh buat HotSport. Mengamuk la anak-anak bila internet di Tablet mereka tak boleh connet internet.

 

Adakah ini kelebihan guna line Unife mobile???? Rasa menyesal pakai unife mobile

3 REPLIES 3
Lagoonasupa
Distinguished Citizen ✪

Re: PERSONAL HOT SPOT

kena pastikan anda berada di kawasan 4G untuk menggunakan hotspot tu ..

Ada check dalam hp network setting tu dah set kepada 4G setting tak? kadang kadang ada juga pengguna set ke 3G dalam setting tu
Lord_Nikon
Contributing Citizen ✪

Re: PERSONAL HOT SPOT

rasanya mmg tak sesuai kalau nak hotspot pakai unifi mobile ni.. kalau nak hospot lebih2 guna DIGI i150. Baru gempak

Lagoonasupa
Distinguished Citizen ✪

Re: PERSONAL HOT SPOT

@Lord_Nikon, semua orang memang boleh sign up digi150 je kalau nak lebih hotspot..kalaulah ada budget.