cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Permohonan pembatalan akaun pospaid

MAZURIMIE
New-in-Town ✪

Permohonan pembatalan akaun pospaid

 
9 REPLIES 9
AdzwanAhmadi
New-in-Town ✪

Tak activate tapi di charge tiap tiap bulan

Saya tak activate dan tak guna simcard tapi di charge tiap bulan. Macam mana saya nak terminate dan complain. Dan hapuskan bill2 saya

Masdalia
New-in-Town ✪

Nak stop unifi mobile

Saya nak stop line sebab coverage tak ok...pakai kejap tapi dah kena charge

Hjhzaa
New-in-Town ✪

Semak tarikh tamat kontrak

Saya mohon untuk semak tarikh tamat kontrak saya. Kenapa unify amat ssh utk dihubingi.

Skms19
Contributing Citizen ✪

saya mahu tamatkan mobile unifi

cara untuk termination ?

siapa saya hubungi ?

MAZURIMIE
New-in-Town ✪

Re: Permohonan pembatalan akaun pospaid

 
remstr
Mayor

Re: Permohonan pembatalan akaun pospaid

Hai @MAZURIMIE @Skms19 @Hjhzaa @Masdalia @AdzwanAhmadi ,

 

Saya faham anda semua mahu terminate servis unifi mobile, atau mahu hubungi unifi mobile support.

 

Caranya adalah sangat mudah. Anda hanya perlu login ke self-care (tak perlu login dah jika anda sudah login unifi community) atau klik ke link ini https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

 

 


ayusalim
Contributing Citizen ✪

Re: Permohonan pembatalan akaun pospaid

kenapa susah sangat ye nak batalkan akaun postpaid ni???? masa nak register cepat kemain prosesnya. ni suruh gi kat live chat la..apa la, tunggu2 tak jawap2 jgk. 

Rahimah4
New-in-Town ✪✪

Re: Permohonan pembatalan akaun pospaid

 
Lynn821
New-in-Town ✪✪

Re: Permohonan pembatalan akaun pospaid