Pertukaran nombor

sayahafiz89
Contributing Citizen ✪

Pertukaran nombor

Hello , tadi saya dah pi tm centre kulim untuk terminate nombor webe baru iaitu <Removed for Privacy> Dan saya tukar no webe tu kepada no lama saya <Removed for Privacy>. Saya dapati no webe <Removed for Privacy> masih lagi aktif.Bila webe nak terminate no <Removed for Privacy> dan ganti kepada no <Removed for Privacy>

2 REPLIES 2
L33
Upholding Citizen ✪

Re: Pertukaran nombor

Lebih baik contact "Live Chat" tu untuk respond lagi cepat.

Saya chatting ja dulu dalam few hours dah terminate nombor yang tak nak tu...

Naja_nadia
New-in-Town ✪✪

Re: Pertukaran nombor

Boleh x chat saya juga saya da x thu nak buat apa apps ny mcm tak paham je