cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pihak tm mobile webe menyusahkan..susah nak buat aduan secara lisan..syrikat telco tapi menyusahkan

Contributing Citizen ✪

Pihak tm mobile webe menyusahkan..susah nak buat aduan secara lisan..syrikat telco tapi menyusahkan

Pihak tm mobile webe mnyusahkan..ingat semua org ade mse ke nk life chat berejam mnunggu..bila dpt chat kjap ade kjap xde..btul kate pengguna2 yg lain..zaman makin canggih,ni pula syarikat telco tapi tak bole buat apa2 aduan secara lisan..cakap dengan operator..sekarang ni mslah sy dh bgtau bnyk kli..sim kad yg diberi mslah..solution tak tau,tau2 sim kad dh kne blok,trus kne caj smpai 300..kpala hangguk la..buat serbis mcm ape tak tau..pdahal bila call tm customer service mintak pihak tm mobile call balik,langsung smpai skrang haram xde call..mcm ni punya servis ape bnd..ingt time hari bekerja senang ke nk g tm point,bukak pun time office hour je..sbtu ahad tutup..jadi bile mse nye nk g tm point..pleasela..jgn makan duit atas angin je..mudah sgt cri duit bosku

3 REPLIES 3
Sheriff

Re: Pihak tm mobile webe menyusahkan..susah nak buat aduan secara lisan..syrikat telco tapi menyusah

Hai @Lanz ,

 

Boleh cuba singgah TMpoint pada lunch hour, insyaallah boleh setel masalah simkad tu.


footer remstr 1.png

Highlighted
New-in-Town ✪

Re: Pihak tm mobile webe menyusahkan..susah nak buat aduan secara lisan..syrikat telco tapi menyusah

betulllllllllllllllllllllllllllll

dah chat....hilang.....................

kena ulang cerita pulaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Sheriff

Re: Pihak tm mobile webe menyusahkan..susah nak buat aduan secara lisan..syrikat telco tapi menyusah

 

boleh try livechat bukan time peak hour.

 

 

 

kudos.png