cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Port out cancel by telco

Kaklongql
Contributing Citizen ✪

Port out cancel by telco

Saya dah dapat simkad webe dan sms semalam jugak. Dan dah reply "YES". Tapi hari ni telco customer services call untuk tau apa masalah saya selama penggunaan talian tersebut. Sepanjang penggunaan memang saya tak puas hati dengan coverage area rumah yang sangat teruk. Sampai nak bukak google pon failed. Mereka nak cek coverage area rumah incase saya nk bertukar ke umobile balik dan tak ada lagi masalah sama berlaku. Pertanyaan saya, kalau selepas dari mereka cek coverage dan saya tetap nk tukar ke webe bole ke? Sebab saya ada terima sms dari webe yang sms saya hantar utk confirmation tu dibatalkan.

1 REPLY 1
ztron
Retired Sheriff

Re: Port out cancel by telco

Hello!

Honestly, it's your choice. If you have made a decision to join webe, by all means, come on over to webe.

You can read all about MNP by clicking this link :
https://explore.webe.com.my/t5/Tips-Guides/MNP-Port-in-Switch-to-webe/m-p/66#M17