cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

Contributing Citizen ✪

RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

Tak faham

7 REPLIES 7
Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

 
Contributing Citizen ✪

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

tak faham.. dah klik link tak tahu nak tekan apa lepas tuh
Sheriff

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

untuk gunakan hotspot ni, kena pastikan anda berada di 4G coverage baru la boleh guna hotspot. kalau luar 4G coverage, ni lah sms u akan dapat.

signature.png

New-in-Town ✪

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

Ntah macam susah ja App ni. Buat la bagi senang nak hotspot nacam Digi & Celcom. Main banyak Unifi ni.

Contributing Citizen ✪

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

so... sebenarnya kena buat apa?

Sheriff

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my


@jalurutama wrote:

so... sebenarnya kena buat apa?


Hai @jalurutama .

 

Untuk guna 10GB LTE hotspot free tu, pastikan phone anda dalam rangkaian 4G/LTE.

Boleh check di phone anda dekat atas tu dia tulis 3G ke 4G.

 

 


footer remstr 1.png

Contributing Citizen ✪

Re: RM0.00 unifi: Oops you have not add-on any hotspot passes yet. Get it now on mobile.unifi.com.my

Ok faham...tq 😊