cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Register nombor yang sama tapi tak boleh

Roza
Contributing Citizen ✪

Register nombor yang sama tapi tak boleh

Macam mana cara untuk saya cancel oder plan yang lama sebab sebelum ni pernah register untuk unifi mobile.. Until now tak pernah aktif.. Dah resummit banyak kali tapi masih sama.. Sekarang saya nak register kembali tetapi tak boleh disebabkan sy dah pernah register sebelum ni.

1 REPLY 1
remstr
Mayor

Re: Register nombor yang sama tapi tak boleh

Hai @Roza ,

 

Anda ada 2 pilihan.  Boleh hubungi livechat untuk buat tu (https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us)

Atau

Anda perlu ke TMpoint, dan mereka boleh buat secara manual. Cuma tak digalakkan untuk keluar rumah musim PKPB ini.