cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Simkad UniFi

Muhddanial419
Contributing Citizen ✪

Simkad UniFi

Assalammualaikum sya nak tanya apa masalah sebenarnya ye pada simkad UniFi ni sebenarnya. Bila sya masuk sim pada iPhone sya dia tak keluar line langsung sebarang sms pun takde . Nak call lagi lah tak boleh bila sya masuk simkad pada phone android saya sama jugak takde line langsung tapi yang pelik ye boleh call

6 REPLIES 6
anr077
Mayor

Re: Simkad UniFi

Hai, 

 

Pakai plan apa? Dah buat aduan dgn unifi mobile livechat team tak?

Muhddanial419
Contributing Citizen ✪

Re: Simkad UniFi

Sudah tapi takde yang menolong 

anr077
Mayor

Re: Simkad UniFi


@Muhddanial419 wrote:

Sudah tapi takde yang menolong 


Takde yang menolong tu maksudnya anda dah buat report ke atau belum dapat hubungi unifi mobile customer service ya? Jika dah buat report boleh dapatkan report number?

 

Muhddanial419
Contributing Citizen ✪

Re: Simkad UniFi

Cuma bila saya masuk simkad kat UniFi pada iPhone line takde bila sya masuk pada fon android ada pulak line

Muhddanial419
Contributing Citizen ✪

Re: Simkad UniFi

I would like to activate using phone number 

anr077
Mayor

Re: Simkad UniFi


@Muhddanial419 wrote:

Cuma bila saya masuk simkad kat UniFi pada iPhone line takde bila sya masuk pada fon android ada pulak line


Jadi tiada masalah dengan sim kad tu sebab boleh guna pada phone android anda. Mungkin boleh tengok pada setting iphone anda dulu ya.