cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tak boleh subscribe semua jenis plan internet

Shurahbill
New-in-Town ✪

Tak boleh subscribe semua jenis plan internet

Kenapa saya tak boleh subscribe semua plan internet,dan setiap kali try,dia keluar benda yang sama, kononnya saya kena subscibe jaringan prihatin .Screenshot_2021-10-01-17-20-06-883_my.com.unifi.mobile.jpg

 

Tags (1)
1 REPLY 1
Opa86
Contributing Citizen ✪✪

Re: Tak boleh subscribe semua jenis plan internet

Saya pun ada masalah yang lebih kurang sama. Saya tak boleh subscribe bebas. Dia kata saya ada plan active sedangkan takda pun plan active. Habis tu same reply. Restart, log out, uninstall reinstall. Masalah ni kat server diaorg bukannya kat phone kita. Dah 5 hari still tak boleh settle 😪