Tambah nilai data internet

Noorriah
Contributing Citizen ✪

Tambah nilai data internet

Saya langgan plan postpaid unifi. Data internet dah habis. Bagaimana cara saya nak tambah data internet saya?

3 REPLIES 3
one_aien
Sheriff

Re: Tambah nilai data internet

Hai @Noorriah ..anda dh download apps myunifi belom? kalau anda guna plan yang bukan unlimited untuk postpaid anda boleh add on data dalam myunifi apps.. tak pun tukar je plan pada plan unlimited RM59 tu 😊

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: Tambah nilai data internet

Anda boleh download app myunifi di phone anda dan boleh beli Data Add On di dalam app jika anda menggunakan Plan Postpaid BerQuota tetapi jika dah guna Plan RM59 Unlimited tak perlu dah add on data tambahan

ZainAbiha
Sheriff

Re: Tambah nilai data internet

Hai @Noorriah ,

 

Untuk add on kuota bagi pelan postpaid, anda boleh guna langkah-langkah ini:

Log masuk aplikasi myunifi > klik pada tab "Account" > klik nombor akaun unifi Mobile > klik ( > ) pada sebelah nombor telefon Mobile anda > "Topup".

 

Anda boleh pilih kuota yang ingin ditambah dan caj akan dimasukkan dalam bil bulan depan.