cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Terminate line unifi mobile

rosnimukhtar
Contributing Citizen ✪

Terminate line unifi mobile

Nama Rosni Binti Mahamad Mukhtar

No tel: <removed for privacy>

Masih ada bill tertunggak.

Saya nak batalkan line sebab line internet slow

4 REPLIES 4
m4kub3x
Sheriff

Re: Terminate line unifi mobile

Hi @rosnimukhtar 


Saya nasihatkan anda untuk membuat permohonan di unifi Mobile 

Mereka akan bantu untuk membuat penamatan akaun anda

mitie88
Sheriff

Re: Terminate line unifi mobile

@rosnimukhtar  Termination unifi mobile dalam masa 24 jam, boleh terus request via Live Chat / Facebook / Twitter 

Aliph8
Sheriff

Re: Terminate line unifi mobile

Hai @rosnimukhtar Kami nasihatkan anda supaya menyemak isu rangkaian terlebih dahulu. Untuk makluman, nombor yang telah ditamatkan tidak boleh digunakan untuk selama- lamanya pada masa hadapan.

_yesri_12
Sheriff

Re: Terminate line unifi mobile

@rosnimukhtar better try semak dulu liputan di kawasan ni atau buat laporan teknikal dahulu untuk isu internet slow ni. Kalau dah terminate nombor tersebut, nombor tu dah tak boleh digunakan untuk selamanya tapi kalau nak kekalkan nombor yangsama untuk pendaftaran kepada Telco lain, tak perlu terminate nombor dan hanya hantar permohonan pertukaran Telco kepada telco baru je.