cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tukar emil login dan emil komunikasi

zamsha
New-in-Town ✪✪

Tukar emil login dan emil komunikasi

Saya nak tukar emil login dan juga emil untk komunikasi oleh unifi utk bg info. Bila saya nak edit profile, dia cakap emil dah wujud. macam mana saya nak delete akaun yang guna emil lama tu. saya tak mahu create emil baru lagi dah...dah banyak sangat emil.

Bila dah tukar emil, adakah makluman  juga akan dimaklumkan melalui emil yang baru ditukar. Emil yg digunakan sekarang adalah emil rasmi dan tidak mahu dicampur adukkan dengan hal yang tidak rasmi. 

1 REPLY 1
Lagoonasupa
Distinguished Citizen ✪

Re: Tukar emil login dan emil komunikasi

sepatutnya takda masalah kalau nak tukar email address melalui website selfcare tu. Boleh cuba hubungi livechat mengenai perkara ni