cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Umobile reject request tukar unifi

Paiqah
Contributing Citizen ✪

Umobile reject request tukar unifi

Saya tukar umobile ke unifi. Then kena reject untuk pertukaran. Jadi umobile suruh saya call unifi. Macam mana saya nak call unifi ye?

Tags (1)
3 REPLIES 3
Kelulutpelindun
New-in-Town ✪

Re: Umobile reject request tukar unifi

saya pun sama mcm ni jg..dh chat dgn pegawai tm, tapi tiada respon.

beruangpanda
Distinguished Citizen ✪

Re: Umobile reject request tukar unifi


@Paiqah wrote:

Saya tukar umobile ke unifi. Then kena reject untuk pertukaran. Jadi umobile suruh saya call unifi. Macam mana saya nak call unifi ye?


Nak call memang takde. kene livechat je

https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

beruangpanda
Distinguished Citizen ✪

Re: Umobile reject request tukar unifi


@Kelulutpelindun wrote:

saya pun sama mcm ni jg..dh chat dgn pegawai tm, tapi tiada respon.


dah follow up tak?