cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unifi mobile coverage

fikry261
Contributing Citizen ✪

Unifi mobile coverage

Hi. Saya duduk di eco sky jalan kuching. Coverage dekat area sini teruk. Kenapa ya ? Bukan ke tm ni coverage terbesar ? Line tak ada sampai nak call orang pon tak boleh. Please hantar orang untuk betul kan. 

4 REPLIES 4
IzatFuad
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Unifi mobile coverage

Dah cuba report via live chat?
remstr
Mayor

Re: Unifi mobile coverage


@fikry261 wrote:

Hi. Saya duduk di eco sky jalan kuching. Coverage dekat area sini teruk. Kenapa ya ? Bukan ke tm ni coverage terbesar ? Line tak ada sampai nak call orang pon tak boleh. Please hantar orang untuk betul kan. 


hai @fikry261 , banyak juga faktor yang boleh menyebabkan masalah tersebut. Halangan dari bangunan juga memainkan faktor.

 

Jadi seperti yang dicadangkan oleh @IzatFuad  , apa kata you livechat dulu. Biar depa kumpulkan maklumat dan determine dekat mana nak expand next tower.


fikry261
Contributing Citizen ✪

Re: Unifi mobile coverage

Mcm mana ya ? Guna apps ke ?

IzatFuad
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Unifi mobile coverage

Guna Myunifi atau 'ask unifi' dekat website unifi.com.my