cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unifi prepaid #bebas no service

zapekrino
New-in-Town ✪

Unifi prepaid #bebas no service

Hai unifi. Saya bru lepas subscribe 4g unlimited sebulan minggu lepas dan harini tiba tiba no service ? Masuk app unifi@mobile pun takboleh. Tengah sedap sedap layan movie boleh gantung pulak. Tolong check ya ni no unifi saya 01165364201. Saya dah lama tak buat call or sms tapi setiap bulan saya akan top up dan subscribe internet sebulan sahaja. Jangan cakap unifi terminate account saya. Buat something atau saya akan report ke pihak atasan

5 REPLIES 5
Jac2
Contributing Citizen ✪

Re: Unifi prepaid #bebas no service

Saya pun baru top up dan subscibe 4g, semalam tiba tiba no service juga.
orenchh
Contributing Citizen ✪

Re: Unifi prepaid #bebas no service

sama .. mcm jilake.. tetiba pulak dia terminate padahal hari2 guna..
remstr
Mayor

Re: Unifi prepaid #bebas no service

Hai @zapekrino @orenchh @Jac2 ,

 

Number anda telah di terminate, sebab anda gagal untuk mengesahkan IC number anda.

Peringatan sudah dihantar sebanyak 3 kali pada Ogos.


Jac2
Contributing Citizen ✪

Re: Unifi prepaid #bebas no service

nombor saya dipotong lepas saya validate. cam ne?

user94675
Contributing Citizen ✪

Re: Unifi prepaid #bebas no service

*beep* betul lah pergi terminate..sumber income sendiri pon