Unifi tv free ke?

Zaidizue87zz
Contributing Citizen ✪✪

Unifi tv free ke?

Saya ada install unifi tv dari mesej webe yang saya terima tu..saya ada buka dan tengok sama ada chanel dalam unifi tv tu boleh guna ke x..ok semua berjalan lancar..ada  chanel yang free dan kena  bayar..ok persoalan saya sekarang ni..adakah chanel yang di berikan untuk saya tengok tu free selama nya atau kena bayar juga nanti..kalau kena bayar macam mana saya nk potong nama sya yg saya dh regester free dalam aplication unifi tv ni???tolong  terangkn dekat sya dalam bahasa malaysia ye.tak faham bahasa english..pleassss...

6 REPLIES 6
Zaidizue87zz
Contributing Citizen ✪✪

Re: Unifi tv free ke?

Nanti tolong balas mesej saya ni ye..saya tungguuuuuuu....????
marcello07
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: Unifi tv free ke?

Channel yang bro tengok tu free je. Mesti keluar notification kalau mintak bayar kan.

#Letsputasmileonthatface
Zaidizue87zz
Contributing Citizen ✪✪

Re: Unifi tv free ke?

Terima kasih bos balas mesej sya tu..saya baru rasa tenang bos balas mesej saya tempoh hari..kalau free tak apala bos..blh la sya buka dan tengok chanel yang d berikan.yang kena bayar tu saya tak tengok lah nnti bertambah lagi bil saya..ok bos..apa2 pun terama kasih ye balas mesej saya😀

Legolas
Upholding Citizen ✪✪

Re: Unifi tv free ke?

@Zaidizue87zz @marcello07 eden try jugak download. Ada free ada channel berbayar. Rasanya ada tempoh kot channel yang free ni. Cer masuk app tu pastu tekan Setting. Cari subscription. Situ bleh tahu dia free sampai bila. Haha.

Kena contact TM punya customer support la kalau nak confirmkan

ulunemanica
New-in-Town ✪✪

Re: Unifi tv free ke?

Saya tak tengok pun kena bayar , Masuk dalam bil unifi RM30/sebulan. Macamana nak hentikan langganan tu sebab memang tak tengok pun. Cuma sekali je test yang free. Lastnya kena bayar tiap bulan.Bengang

Aut0pHyLaXiS
Upholding Citizen ✪✪

Re: Unifi tv free ke?

Hi @ulunemanica,
Rasanya anda perlu hubungi TM customer support untuk mereka hentikan langganan itu.