cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

akuan tak wujud

nizam1065
Contributing Citizen ✪

akuan tak wujud

Screenshot_20210819_185127.jpg

 

Screenshot_20210819_184551.jpg

 

Screenshot_20210819_184245.jpg

RM0.00 unifi: Hi. Your bill for A/C 205317263 of RM62.55 is due on 22/08/2021. Please make payment soon via https://mobile.unifi.com.my/customer/starthere .

4 REPLIES 4
nizam1065
Contributing Citizen ✪

akuan tidak wujud

tolong selesaikan masaalah unifi mobil saya no tel 0134921560 . RM0.00 unifi: Hi. Your bill for A/C 205317263 of RM62.55 is due on 22/08/2021. Please make payment soon via https://mobile.unifi.com.my/customer/starthere .

nizam1065
Contributing Citizen ✪

Re: akuan tak wujud

ni macam mana ni, saya dah guna lebih 2 tahun dah no tel.ni. dan akaun ni. ape kehal lak.jadi macam ni, bulan lepas elok ja buka web byr. ni tak boleh buka lak. kesuruh saya tukar ke telco lain ke macam mana.call 100 tu tak pernah dapat jadah. tak da respon esok saya akan tutup akuan. jagn nak menyusahkn org time covit2ni
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: akuan tak wujud

ada cuba masuk apps myunifi untuk tengok ? boleh masuk ?

kalau link tu untuk bayar , tak payah takut , tak mahu ikut link tu , kamu boleh guna Online banking , E-wallet , bayar ke dalam akaun nombor kamu tu .

remstr
Mayor

Re: akuan tidak wujud

hai @nizam1065 ,

 

Masa anda daftar unifi Mobile postpaid dahulu, anda guna nombor IC 79####-##-####. Sila masukkan nombor IC tersebut bila daftar digitalme, baru servis anda akan keluar.