cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

batalkan plan

lun3141
Contributing Citizen ✪

batalkan plan

hello,saya nak batalkan plan mobile rm59,macam mana nak buat,call central pun tak peduli

3 REPLIES 3
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: batalkan plan

kamu call center apa ? ada cuba livhcat ? atau center yang kamu maksud ialah livechat

lun3141
Contributing Citizen ✪

Re: batalkan plan

sebab ada sikit salah faham dalam plan rm59 ni,tapi  sim card masih on the way delivery, so saya call 100 nak batalkan ,tapi call 100 tak peduli dalam batalkan package ni, pergi cawagan unifi pun sama, apa saya boleh buat, kalao package ni ada contrak nak kena bayar tak?

ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: batalkan plan

kalau package tu ada contrak , maksud dalam masa contrak tu kamu tak boleh batalkan plan tu kalau tak kena bayar hukum .