cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

bil pek jasa

zieyraeira
Contributing Citizen ✪

bil pek jasa

hello, saya nak tanya. bil pek jasa rm59. sst charge rm4.23. total rm63.23.

bil saya berjumlah rm70.42.  sst charge rm4.23.

kenapa jadi sampai rm70.42? any other charges ke?

saya baru daftar bulan lepas pada 26/8/2019. 5/9/2019 hari ni dapat bil berjumlah rm74.65 inc sst.

3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: bil pek jasa


@zieyraeira wrote:

hello, saya nak tanya. bil pek jasa rm59. sst charge rm4.23. total rm63.23.

bil saya berjumlah rm70.42.  sst charge rm4.23.

kenapa jadi sampai rm70.42? any other charges ke?

saya baru daftar bulan lepas pada 26/8/2019. 5/9/2019 hari ni dapat bil berjumlah rm74.65 inc sst.


Hai @zieyraeira , dah check dalam dashboard? boleh check dulu usage dalam app mobilecare@unifi.


nasuha12
Contributing Citizen ✪

Re: bil pek jasa

Apa kaitan usage dalam app mobilecare@unifi itu? Bukan ke plan tu unlimited data and call? Jadi kenapa ada charge tambahan?

anr077
Mayor

Re: bil pek jasa


@nasuha12 wrote:

Apa kaitan usage dalam app mobilecare@unifi itu? Bukan ke plan tu unlimited data and call? Jadi kenapa ada charge tambahan?


Hi,

maksud @remstr  tu cek bill breakdown dalam app. kat dalam bill tu dah diterangkan jelas apa yang di cas. boleh refer bil tu. Dah check bill breakdown tak?