cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

bill

razmilrazak
Contributing Citizen ✪

bill

Dah bakpe x antor bill statement dah kat email? bila live chat suruh check kat self care masalahnya nok bukak kat self care tu xboleh click view xde kluor apetah lg nak print. ngejah la ye 

7 REPLIES 7
narukamisan
Distinguished Citizen ✪

Re: bill

Ada cuba gunakan browser lain tak?

razmilrazak
Contributing Citizen ✪

Re: bill

ade chrome, firefox, internet explorer dah try

marcello07
Upholding Citizen ✪✪✪

Re: bill

cuba clearkan cache and login again

#Letsputasmileonthatface
razmilrazak
Contributing Citizen ✪

Re: bill

ok tq... tapi same je... dah dapat dah bill tak tahu lah bulan depan kena mintak jugak

MaryJane
Contributing Citizen ✪✪✪

Re: bill

Ada cuba check dekat spam folder tak? Kalau takde jugak, sila hubungi Live Chat team untuk bantuan lanjut https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us

razmilrazak
Contributing Citizen ✪

Re: bill

tq.... sudah tapi xde

narukamisan
Distinguished Citizen ✪

Re: bill

Kalau masih tak dapat view bil walaupun dah login ke Selfcare, boleh cuba contact customer support untuk bantuan selanjutnya https://mobile.unifi.com.my/explore/contact-us