cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

hendak tambah 1 line sebagai subline

kyrul
Contributing Citizen ✪

hendak tambah 1 line sebagai subline

saya nk tanya boleh ke kalau saya nk tambah line tapi saya dah guna webe ?sekiranya boleh macam mana caranya ye.

tq

5 REPLIES 5
Fazura
Upholding Citizen ✪

Re: hendak tambah 1 line sebagai subline

Encik boleh masuk ke Selfcare encik yang sedia ada dan membuat order yang lain. Asalkan encik buat order di 'existing selfcare' encik. Masuk je Selfcare, encik boleh pergi ke Shop > webe mobile > buy now. Kalau nak kekalkan nombor lama pon tak ada masalah. follow je registration steps macam biasa, kemudian bayar. Nombor tersebut akan menjadi nombor kedua encik di dalam akaun yang sama. Dapat diskaun tak silap jadi RM69 line kedua, RM59 line ketiga, RM49 line kelima dan keenam. Semua unlimited.

yen-yen
Contributing Citizen ✪

Re: hendak tambah 1 line sebagai subline

salam, saya dh cuba cara mcm tu, tp dia bagitahu dh capai maximum 5 sedangkan saya cuma ada 3 line sahaja

ztron
Retired Sheriff

Re: hendak tambah 1 line sebagai subline

you'll probably need to chat up with livechat team and check again on this

 

https://webe.com.my/support/contact-us

 

 

aru
Contributing Citizen ✪

Hendak tambah 4 line sebagai subline tapi hanya 2 sahaja berjaya

Saya pengguna webe. Semalam saya mendaftar lagi 4 nombor subline. Tapi hanya berjaya 2 nombor sahaja dan saya mendapat notification memberitahu saya sudah mempunyai maximum 5 nombor sedangkan saya hanya ada 3 nombor? Apa yang berlaku? *sigh*

ztron
Retired Sheriff

Re: Hendak tambah 4 line sebagai subline tapi hanya 2 sahaja berjaya

@aru,

 

Do chat with Livechat team to get assistance

https://webe.com.my/support/contact-us