cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

hotspot

SOLVED
sabrinarhmn
Contributing Citizen ✪

hotspot

hello Smiley Happy saya nak tanya berkenaan dengan hotspot. kalau saya buat hotspot and time tu line saya 3g, saya kena charge ke?

 

sebab saya baru je guna webe tak sampai 24 jam lagi and saya dah ada unbilled usage RM19. bagi saya, baru sangat guna and kena unbilled usage sebanyak RM19 tu banyak gak la. can anyone help?

 

saya dah tanya customer care tapi... biarlah perkara tu...

 

if tak pun, boleh bagitau saya about data yang saya boleh guna tak boleh guna?

3 REPLIES 3
lordsnow
Retired Sheriff

Re: hotspot

10gb hotspot tu kena guna kat area LTE... kalau 3g, tak dapat buka hotspot kot. maybe kena beli hotspot 2 jam tu

I'm Jon, I know nothing

Nizam31
Contributing Citizen ✪

Re: hotspot

Dah bukak kat LTE pun xleh pakai hotspot tu...mula2 dulu jer boleh pakai..skang da xboleh..bangang punye webe..puiihh!
ztron
Retired Sheriff

Re: hotspot

Do chat with Livechat team to highlight ur issue and get their assistance to solve

https://webe.com.my/support/contact-us