cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

line terlalu lembab

Fauzikarim
Contributing Citizen ✪

line terlalu lembab

kenapa unifi sekarang dah jadi terlalu lembab? speed download pun dah x sampai 1mbps walaupun coverage 4g full. ramai dah yang tukar lari ke telco lain dan saya pun bercadang nak tukar telco juga ni. unifi sekarang lemban giler xmacam webe dulu. ramai dah yang kecewa sekarang dengan line unifi mobile ni. harap telco unifi dapat naik taraf speed download. nampak unifi ni cam zaman 3g je lg..  namapk je 4g tapi lagi lembab dari 3g webe dulu

1 REPLY 1
Lagoonasupa
Distinguished Citizen ✪

Re: line terlalu lembab