cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

<number removed>

limchengyap
Contributing Citizen ✪

<number removed>

buat apa di kawasan line sangat slow ni boleh slow sampai 1mpbs ke bawah macam mana nak internet saya pun customers yang baru tolonglah update  laju kepada4GLTE  mobile dikawasan .smg live chat pun tak jawab apa masaalah line di kawasan.

3 REPLIES 3
remstr
Mayor

Re: <number removed>


@limchengyap wrote:

buat apa di kawasan line sangat slow ni boleh slow sampai 1mpbs ke bawah macam mana nak internet saya pun customers yang baru tolonglah update  laju kepada4GLTE  mobile dikawasan .smg live chat pun tak jawab apa masaalah line di kawasan.


Hi @limchengyap , sudah set APN ke unifi?


limchengyap
Contributing Citizen ✪

Re: <number removed>

sudah set apn ke phone saya

remstr
Mayor

Re: <number removed>


@limchengyap wrote:

sudah set apn ke phone saya


phone support LTE band 5 kan?