cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

nak port out tapi unifi mobile banyak sgt rules

Highlighted
Contributing Citizen ✪

nak port out tapi unifi mobile banyak sgt rules

dah fed up dgn line webe/unifi...requested utk port out utk principal and subline tapi byk sgt rules utk avoid sy nk port out. please help.

3 REPLIES 3
Highlighted
Mayor

Re: nak port out tapi unifi mobile banyak sgt rules


@masnidadaud wrote:

dah fed up dgn line webe/unifi...requested utk port out utk principal and subline tapi byk sgt rules utk avoid sy nk port out. please help.


Hai @masnidadaud ,

 

Pakej mana tu? yang baru ke yang lama? sebab kalau yang lama senang je sebab tiada kontrak.


Highlighted
Contributing Citizen ✪

Re: nak port out tapi unifi mobile banyak sgt rules

yang lama...tu yang pelik tu....dah a few times dah try port out.....end up failed.....sebab webe tak benarkan port out....dah a few telco jugak cuba...bill bayar on time...menyampah betul dgn webe/unifi ni......service teruk....tapi orang nak port out tak bagi.....

Highlighted
Mayor

Re: nak port out tapi unifi mobile banyak sgt rules


@masnidadaud wrote:

yang lama...tu yang pelik tu....dah a few times dah try port out.....end up failed.....sebab webe tak benarkan port out....dah a few telco jugak cuba...bill bayar on time...menyampah betul dgn webe/unifi ni......service teruk....tapi orang nak port out tak bagi.....


Sabar ya @masnidadaud .

 

nak port out semua nombor atau 1 je? Kadang2 ada masalah jika nak port out 1 nombor shj.