cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

nak upgrade dari pakage 29SE ke 59SE (promo)

ladyblacky79
New-in-Town ✪

nak upgrade dari pakage 29SE ke 59SE (promo)

klu sy nk upgrade pakage 29SE ke 59SE (promo) boleh x guna nombor yg sedia ada?...nk mintak somebody call sy ke mcm mana?..sbb klu pergi kaunter rasa kena charge RM100 klu x silap...aritu org yg call sy promot pakage 59SE ni!

2 REPLIES 2
remstr
Mayor

Re: nak upgrade dari pakage 29SE ke 59SE (promo)


@ladyblacky79 wrote:

klu sy nk upgrade pakage 29SE ke 59SE (promo) boleh x guna nombor yg sedia ada?...nk mintak somebody call sy ke mcm mana?..sbb klu pergi kaunter rasa kena charge RM100 klu x silap...aritu org yg call sy promot pakage 59SE ni!


hai @ladyblacky79 , malangnya buat masa sekarang tak boleh nak carry nombor lama tu Smiley Sad

 

Aah RM100 tu kalau nak guna nombor baru, free kalau MNP dari nombor lama (telco lain).


remstr
Mayor

Re: nak upgrade dari pakage 29SE ke 59SE (promo)

Hai @ladyblacky79 ,

 

Berita baik baru masuk harini.

 

unifi mobile dah boleh carry nombor lama, asalkan postpaid! Boleh upgrade dah!!