cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

port out telco

rahman_92
Contributing Citizen ✪

port out telco

saya nak tukar dari xox ke unifi  mobile saya dah dapat sim unifi tadi try dia kata x boleh tukr sebb ada tunggakan bayaran..lepastu saya dah settlekan tunggakan tu..sekarg ni saya nak tukar ke unifi apa perlu saya buat ye

 

10 REPLIES 10
ojsec
Distinguished Citizen ✪

Re: port out telco

dalam apps unfi tu ada livechat , cuba live dengan mereka , boleh bantu .

2709atila
Contributing Citizen ✪

Re: port out telco

Diorang memang takkan tolong settlekan issue ni saya pun nak berlaih ke xpax, banyak alasan diberi 😓😓
remstr
Mayor

Re: port out telco

Hai @rahman_92 ,

 

Anda boleh resubmit permohonan anda melalui livechat.


remstr
Mayor

Re: port out telco

Hai @2709atila ,

 

Sekiranya semua syarat dipenuhi anda boleh bertukar ke mana mana telco yang anda mahu.


2709atila
Contributing Citizen ✪

Re: port out telco

masalahnya salah satu nombor dibawah nama saya tak boleh hantar mesej. jadi macam mana saya nak port out? saya alami masalah ni bertahun tapi tak ada sebarang feedback setiap kali saya report. 

2709atila
Contributing Citizen ✪

Re: port out telco

masalahnya salah satu nombor dibawah nama saya tak boleh hantar mesej. jadi macam mana saya nak port out? saya alami masalah ni bertahun tapi tak ada sebarang feedback setiap kali saya report.
remstr
Mayor

Re: port out telco

Hai @2709atila ,

 

Tak boleh hantar message due to apa ya? dia ada keluar error? Boleh anda kongsikan nombor report?


2709atila
Contributing Citizen ✪

Re: port out telco

Message undilevered, saya tak pasti sebab apa tapi masalah ni dah lama berlaku dan tak pernah selesai. ini nombor report yang paling latest U-4198380

2709atila
Contributing Citizen ✪

Re: port out telco

Message undilevered, saya tak pasti sebab apa tapi masalah ni dah lama berlaku dan tak pernah selesai. ini nombor report yang paling latest U-4198380