tak boleh nak beli simcard

leiniherleny
New-in-Town ✪

tak boleh nak beli simcard

saya nak beli simcard unifi mobile prepaid. tapi, saye dah cube banyak kali untuk register. tetap tak boleh jugak verify. kenape ye?

2 REPLIES 2
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪✪

Re: tak boleh nak beli simcard

Memang app mobile@unifi tu kerap problem dan isu ini tetap belum dapat diselesaikan.Apapun anda boleh terus ke HQ TMPoint jika nak beli simkad prepaid

Dreamcatch3r
Sheriff

Re: tak boleh nak beli simcard

@leiniherleny Cuba awak try clear cache, logout n login back. Btw app 'mobile@unifi' tu awak kena pastikan latest version. Mungkin awak boleh refer mobile support, nanti dorang boleh semak status error yang awk dapat masa nak verify tu. Jap..kt sini https://unifi.com.my/support/contact-us