cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

tak boleh validate account untuk unifi app

SOLVED
Zakiah7
Contributing Citizen ✪

tak boleh validate account untuk unifi app

dia minta saya validate tapi tak boleh. dah try di phone dan laptop tak boleh jugak. bagaimana nak cek no akaun yang baru??? email pon tak diterima untuk bil.

29 REPLIES 29
anr077
Mayor

Re: tak boleh validate account untuk unifi app

Hai,

 

Boleh cuba uninstall dan install semula tak. Kemudia cuba log in semula.

 

syalshaari92
New-in-Town ✪

cannot validate account!

Hi,

I want to view my bill, but I cannot validate my account?

then how??

My account is 211257824

and my parent account is 1050885621

dayah98
New-in-Town ✪

tidak boleh validate account

 
zairi5039
New-in-Town ✪

Cannot validate dashboard

Can you help me how to verifide my dashboard. I try insert unifi mobile account number but fail. The system tell unsuccesed validation. 

dzarfan
Contributing Citizen ✪

APP unifi baru bila nak baik

Apehal app baru cam entah pape je sekarang ni? berapa lama nak elok?

1. tak boleh nak validate ?

2. bil no.acc salah sedangkan validate pon belum boleh buat.

3.live chat cam haram, asyik bot je yg reply.

4. contact customer service 100 pun haram nak dapat berbual...tunggu berjam jam pon still xlayan.

5. cam mane nak tengok data hotspot pon xtau la ngn app baru ni.

 

sorry bahasa agak kasar sebab dah cuba banyak kali 

musaidyad
New-in-Town ✪

Re: Cannot validate dashboard

same with me!!

Yogeswaran86
Contributing Citizen ✪

validate account

Why previous account number not able to validate. Where to find new account number. 

SyaziWan
Contributing Citizen ✪

Re: tak boleh validate account untuk unifi app

Sama, guna app dan web..

 

Dua2 tak boleh masuk..

 

Guna web, boleh login guna email..

Tapi kene validate no akaun..

No akaun dah masuk, tetap error..

No akaun ade dalam email..

Takkan salah, adeh.. 

wanie11
New-in-Town ✪

Cannot validate account