cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

tidak ada tindakan pasal line

rosli5
Contributing Citizen ✪✪

tidak ada tindakan pasal line

report pasal line problem tapi resolved tanpa ada apa2 tindakan.banyak kali buat report sama macam tu jugak,resolved tapi line tetap sama jugak slow.umobile yang slow tu lagi laju dari unifi mobile.

4 REPLIES 4
remstr
Mayor

Re: tidak ada tindakan pasal line


@rosli5 wrote:

report pasal line problem tapi resolved tanpa ada apa2 tindakan.banyak kali buat report sama macam tu jugak,resolved tapi line tetap sama jugak slow.umobile yang slow tu lagi laju dari unifi mobile.


Hai @rosli5 , slow ni susah juga nak handle.  Masa report tu, ada submit data speedtest tak ke dorang?


rosli5
Contributing Citizen ✪✪

Re: tidak ada tindakan pasal line

ada bagi,3 set diorang minta 8 set saya bagi.

remstr
Mayor

Re: tidak ada tindakan pasal line


@rosli5 wrote:

ada bagi,3 set diorang minta 8 set saya bagi.


Betul dah tu @rosli5 , sebab dorang kena siasat dulu punca dia. Lepas tu ada emel lagi?


rosli5
Contributing Citizen ✪✪

Re: tidak ada tindakan pasal line

tiap2 hari saya e mail,hantar online form,nk chat jer x dapat.macam sia2 pulak bayar,kalau xde kontrak dah lama port out.kalau bulan depan pn xde solusi jugak terpaksa cc ke mcmc la nmpaknya.