cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

unifi mobile

Afnan374
Contributing Citizen ✪

unifi mobile

Di area Taman Aman, Senai , Johor, line unifi mobile slow, nak dapat kan LTE pun susah, line slow, 3G pun tak kuat, harap masalah ini dpt diselesaikan ok pihat unifi , bill bayar tiap2 bulan, tapi line slow, nak tukar tak boleh sebab kontrak 1 tahun , tak ade orang yang nak bayar , bayaran sia2🙏🙏🙏

3 REPLIES 3
anr077
Mayor

Re: unifi mobile

Hai,

 

Dah buat adaun denagn unifi mobile customer service tak?

 

Afnan374
Contributing Citizen ✪

Re: unifi mobile

dah melalui email, tpi still sama , tak ade ape2 perubahan , tolong pihak unifi check di area taman aman, nie alamat rumah sy 283,  jalan bunga dahlia 16, taman  aman , senai johor, line di tmpat ni sngt teruk , 500/600 kbps sy nak main ape, youtube sangkut2 , game terus kelaut , vc dengn family pun sangkut2 , harapan dari sy agar pihak unifi dpat selesaikan masalah ini

Tags (1)
onn91
Contributing Citizen ✪✪

Re: unifi mobile

me too, line unstable and slow...batu pahat , johor area