cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

unifi mobile

SOLVED
wan_sue
Contributing Citizen ✪

unifi mobile

saya nak tanya, kalau langgan plan postpaid then hotspot dah habis guna boleh renew / topup hotspot tu tak

3 REPLIES 3
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: unifi mobile

link bawah tunjuk boleh beli hotspot,tapi harga mahal.

https://unifi.com.my/personal/mobile/postpaid

HOTSPOT PASS

First 10GBFREE
+500MBRM8
+1GBRM15
2 HOURS RM6
wan_sue
Contributing Citizen ✪

Re: unifi mobile

orite tq

Ajax
Contributing Citizen ✪

Re: unifi mobile

Mahal sangat nak top up hotspot... Patutnya postpaid ada lah sedikit kelebihan. Lagi satu nak call cs nya pun kacau bilau, kalau tak paham arahannya kenala pegi kaunter tanya...  Install apps pun guna kalau tak mesra pengguna