Bayaran pendahuluan rm100

akmalhaziq95
New-in-Town ✪

Bayaran pendahuluan rm100

Bagaimana nak bayar rm100 ni. Takde keluar dalam bill pun

6 REPLIES 6
remstr
Mayor

Re: Bayaran pendahuluan rm100

Hai @akmalhaziq95 ,

 

Boleh klik link di bawah dan anda akan faham caranya.

 

Cara bayar RM100 Pendahuluan 


qayyum40
New-in-Town ✪

Re: Bayaran pendahuluan rm100

hai saya baru lepas bayar melalui apps myunifi,tapi masih belum dapat apa apa sms seperti yang dinyatakan,tapi sudah dapat receipt bayaran melalui email,adakah bayaran saya berjaya ?

ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Bayaran pendahuluan rm100

kamu tengok myunifi apps , dalam punya balance ada -RM100 tak ?

unikufipu
New-in-Town ✪

Re: Bayaran pendahuluan rm100

yaa saya pun mcm tu😅

n4shRique86
Sheriff

Re: Bayaran pendahuluan rm100

Hi qayyum40,

 

Cuba semak balik rekod pembayaran tu dlm myunifi apps atau tunggu pada penyata bil akan dtg. Kalau nak lg yakin, boleh je cuba hubungi unifi support channel untuk semakan lanjut > https://home.unifi.com.my/support/contact-us 👍

bintang_
Sheriff

Re: Bayaran pendahuluan rm100


@unikufipu wrote:

yaa saya pun mcm tu😅


 

@unikufipu anda boleh buat pembayaran pendahuluan unifi RM 100 seperti yang disarankan di sini 

 

P/s: Nombor akaun (10 digit) boleh disemak melalui aplikasi myunifi atau melalui pengesahan order yang dihantar melalui emel berdaftar. 

 

Untuk semakan jika payment tersebut telah berjaya atau tidak, anda boleh login aplikasi myunifi > dibahagian bawah, pilih 'Account' > Klik pada nombor akaun yang anda buat bayaran > Skrol kebawah dan lihat pada Transaction History > 'Payment' jika ada sejarah pembayaran anda pada tarikh dan masa bayaran dilakukan. Untuk kepastian dan semakan lanjut tentang status pembayaran, anda boleh rujuk terus dengan unifi support di > https://home.unifi.com.my/support/contact-us