Bill tetibe naik mendadak

Kljhshkr
Contributing Citizen ✪

Bill tetibe naik mendadak

Selalu setiap bulan saya bayar dalam 72 atau 73 mcm tu tapi bulan lepas saya dapat bayar half je then ingat nak bayar bulan ni lah tapi tiba² bill jadi 170 plk termasuk bulan ni punya. Kenapa naik banyak sangat ye? Sebelum ni pernah juga overcharges mcm ni tapi saya diam je tapi ni banyak sangat lah plk

1 REPLY 1
ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Bill tetibe naik mendadak

boleh tengok bill PDF dalam email atau selfcare apps/website , tengok mana yang caj tinggi ?