cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

mcm mna nak amik rebate ?

khlshhfaa
New-in-Town ✪

mcm mna nak amik rebate ?

haritu dpt call kata akan kredit dlm akaun , tpi tkde pun . then call lgi die kta suh amik kt tm . soooo mcm mna skrng ni ??? dah 3 bulan kes ni !!

2 REPLIES 2
badbadrul
Sheriff

Re: mcm mna nak amik rebate ?

Hi @khlshhfaa 

 

Dah ada telefon 100?  atau pun live chat dengan diorang? 

 

Kalau belum,  minta contact diorang dahulu.  Nanti  diorang akan check. 

Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: mcm mna nak amik rebate ?

Jika masih tiada apa2 perubahan,anda boleh buka report kepada MCMC dan mereka akan cuba selesaikan issue anda secepat mungkin