pasang infra

ariff207933
New-in-Town ✪

pasang infra

memohon pemasangan infra di kawasan rumah saya

3 REPLIES 3
DT05
Sheriff

Re: pasang infra

Hai ariff207933. Boleh cuba dahulu buat semakan melalui website unifi, unifi.com.my. Kalau tiada liputan boleh hubungi agent unifi untuk mereka buat semakan lanjut. Cuba Live Chat mereka di aplikasi Myunifi atau terus hubungi bahagian sales mereka di talian 100. Harap membantu.

 

Alita
Sheriff

Re: pasang infra

Hai ariff207933. Pemasangan unifi adalah tertakluk pada kesediaan servis dikawasan anda selepas permohonan unifi dibuat.

 

Untuk maklumat anda, anda boleh menyemak ketersediaan coverage unifi terus di laman web  https://unifi.com.my/personal/home/fibre-broadband.


Sekiranya anda memerlukan penjelasan lanjut, anda boleh berinteraksi dengan pihak unifi melalui saluran komunikasi berikut:

Live Chat - https://unifi.com.my/chat
Email - help@tm.com.my
Facebook - https://www.facebook.com/weareunifi/
Twitter - https://twitter.com/helpmeunifi_yesri_12
Sheriff

Re: pasang infra

Hai @ariff207933 . Dah cuba semak alamat untuk liputan unifi? Pemasangan unifi boleh buat kalau ada liputan pada kawasan atau alamat tersebut. Boleh cuba buat semakan dekat portal unifi dulu. Cuba apply satu pelan unifi dan nanti akan bahagian semakan coverage. kalau takde coverage, boleh buat permohonan demand lidt di TMpoint berdekatan atau cuba hubungi support unifi di talian 100 (tekan 4), Live Chat atau Social Media (Twitter: @helpmeunifi / FB: @weareunifi) untuk bantuan berkenaan application unifi ni.