cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

tak de connection internet dah dkt 2 minggu

fazlin91
New-in-Town ✪

tak de connection internet dah dkt 2 minggu

hai.

saya bukan nak membebel ke nak marah ke?

tp saya dah call setiap hari dari 18hb lg..ni dah nak hbs bulan may dah..

techn pon tak de yg call respon report saya..

nak buat mcm mane ni?nak membebel dkt siapa?ke nak syok sendiri je?

penat la nak call tiap2 hari tp jawapan same je.ke nak diam je?

1-34116791595 ni no report saya.

mcm biasa.saya tggu tech guys utk call saya utk hari2 yg berikutnye

3 REPLIES 3
anr077
Mayor

Re: tak de connection internet dah dkt 2 minggu

Hi,

 

Livechat pon sama juga ke?

 

linda91
Contributing Citizen ✪

Re: tak de connection internet dah dkt 2 minggu

dah mcm2 saya try dah ni..dah brape lame nak tggu kalau tak de sape reply.?saya call pon same je..

remstr
Mayor

Re: tak de connection internet dah dkt 2 minggu

Hai @linda91 @fazlin91 ,

 

Bila check kat sini, ada remark "customer defer appoinment".

Tapi jangan risau, saya akan maklumkan kepada team berkenaan.