cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Cable putus dekat luar bangunan sebab kena langgar dengan lori

Nabil_Ziqri
New-in-Town ✪

Cable putus dekat luar bangunan sebab kena langgar dengan lori

Pagi tadi call servis centre maklum kan wayar fiber putus dan masih ada warranti jadi dia cakap tak ada kena bayar apa - apa. Tapi sekarang ni kenapa pula technician cakap ada nak kena bayar. Kesudahan gitu je laaa cable tu tak dibetulkan lagi. 

1 REPLY 1
Kasmaini
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Cable putus dekat luar bangunan sebab kena langgar dengan lori

Cable fibre tu putus dalam rumah atau luar rumah?Jika dalam rumah memang customer kena tanggung manakala jika luar rumah memang TM Tanggung