cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Saya tak boleh buat call sedangkan bil saya tiada tertunggak.

Spooket
Contributing Citizen ✪

Saya tak boleh buat call sedangkan bil saya tiada tertunggak.

Saya x boleh membuat panggilan tetapi terima panggilan boleh.. 

 

21 REPLIES 21
Ahmad_Munir
New-in-Town ✪

Bill dah bayar tapi still tak boleh call dan tak boleh guna internet

Semalam pada 11.24 pagi dah bayar bill telefon webe unifi tapi sampai sekarang telefon tak boleh dibuat call dan tak boleh guna internet. Message received payment dh dapat dri semalam tpi still tak boleh call dan guna internet. Bar line penuh dan 4G.

ojsec
Distinguished Citizen ✪✪

Re: Bill dah bayar tapi still tak boleh call dan tak boleh guna internet

ada cuba tutup dan buka balik phone , biar sim detect sekali lagi ??

kalau masih tak boleh , cuba livechat , tengok mereka boleh buka semula line ?

Abidrazak
New-in-Town ✪

Re: Bill dah bayar tapi still tak boleh call dan tak boleh guna internet

Hi. Nak tanya. Dah boleh ke internet awak? Buat macam mana ye? Sebab saya pun jadi kes yang sama juga

ayumustapha
New-in-Town ✪

Tidak boleh buat outgoing call

Mula2 line kene barred..da bayar full payment taoi tak boleh buat outgoing call..tapi internet ok pulak..plesssssssssssss helpppp

Cy4
New-in-Town ✪

Unifi mobile

Unable to call out / in. But internet ok.

Reported to TM since Monday but no respond until today.

 

Anyone facing same problem with me?

Yana5
New-in-Town ✪

Tidak boleh call keluar

 
Solehhin77
Contributing Citizen ✪

Tidak boleh buat pangilan keluar

Semalam account unifi sya kna banned....smlm sya dh byar pkoi 10 mlm...tpi smpai hri ni xbleh call keluar...tpi internet boleh guna mcm biasa
Thereallnam
New-in-Town ✪

Tidak dapat membuat panggilan keluar

Saya sda buat bayaran bil tetapi masih tidak boleh buat panggilan keluar

Ashrafrazak
Contributing Citizen ✪

Call failed

kenapa call keluar failed, tapi internet okey?